Estades individuals

SERGI ESTEBANELL

Del 14 de febrer de 2022 al 18 de febrer de 2022

Biografia

Treballa en el món escènic fa 20 anys, durant els quals ha centrat la seva investigació en l'àmbit del teatre de carrer, l'humor i l'ús d'espais no convencionals. Ha creat, dirigit i actuat en més de 50 produccions que han viatjat a més de 30 països. És director, productor i actor de diverses companyies especialitzades en el teatre de carrer i l'humor, així com en el gènere site-specific i les noves dramatúrgies, entre les quals destaquen Cia. Kamchàtka, Eléctrico 28, Deshakers, Fadunito o Pallapupas. Cofundador del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou i impulsor de l'Street Art Manifesto.

Projecte

El projecte de Sergi Estebanell està centrat en una investigació al voltant de conceptes com la obediència i la llibertat de les conductes de la ciutadania a l'espai públic i com a través de l'art i la creativitat aquestes es poden transgredir.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"