Estades individuals / Olot

SERGI ESTEBANELL

Del 14 de febrer de 2022 al 18 de febrer de 2022

Biografia

Treballa en el món escènic fa 20 anys, durant els quals ha centrat la seva investigació en l'àmbit del teatre de carrer, l'humor i l'ús d'espais no convencionals. Ha creat, dirigit i actuat en més de 50 produccions que han viatjat a més de 30 països. És director, productor i actor de diverses companyies especialitzades en el teatre de carrer i l'humor, així com en el gènere site-specific i les noves dramatúrgies, entre les quals destaquen Cia. Kamchàtka, Eléctrico 28, Deshakers, Fadunito o Pallapupas. Cofundador del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou i impulsor de l'Street Art Manifesto.

Projecte

El projecte de Sergi Estebanell està centrat en una investigació al voltant de conceptes com la obediència i la llibertat de les conductes de la ciutadania a l'espai públic i com a través de l'art i la creativitat aquestes es poden transgredir.

ACTES D'ALLIBERAMENT a FABERLLULL

He tingut el gran plaer d'estar a Faberllull investigant el meu nou projecte: Actes d'Alliberament. Es tracta d'un projecte de recerca que es basa en entendre quines són les pors de la nostra societat actual, identificar si volem i podem alliberar-nos-en i imaginar com ho podem fer amb la creativitat com a eina.
Durant cinc dies he tingut la sort d'estar en aquest espai en un procés molt primerenc de la meva recerca, llegint llibres, parlant amb l'antropòloga Irma Estrada i reflexionant sobre les diferents maneres de preguntar a la gent sobre les seves pors i la possibilitat d'imaginar-ne l'alliberament.
L'espai emana pau, tranquil·litat però també molta energia creativa, els volcans i les persones que habiten Faberllull fan una fantàstica combinació energètica que obre els porus de la creativitat i provoca converses nocturnes molt interessants.

Jo vivia sol, però simultàniament amb altres residents ens trobàvem al matí i al vespre i també puntualment en altres moments del dia. Per mi aquesta combinació de solitud i sincronicitat creativa ha estat molt gratificant. Compartir idees, conceptes, mirades i maneres de fer amb altres persones de diferents parts del món que també estan investigant, creant o pensant és molt positiu i dóna sensació de residir, de ser i aporta valor al procés creatiu.

Vaig arribar amb les meves pors i el meu imaginari d'alliberament i vaig marxar amb una visió ampliada i amb més possibilitats creatives de ser i existir en aquest món.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"