Estades individuals

ANGE FITZGERALD

Del 12 de setembre de 2022 al 28 de setembre de 2022

ANGE FITZGERALD
Líder pedagògica i investigadora
Australia

Biografia

La doctora Angela Fitzgerald és professora associada adjunta a la Universitat del Sud de Queensland i directora d'una petita escola secundària rural de l'estat de Victòria, que es troba a l'extrem sud-est d'Austràlia. És reconeguda internacionalment pel seu treball com a investigadora en ciències primàries/educació STEM, que s'ha centrat àmpliament a millorar la confiança i la competència dels professors en formació i en formació en aquest camp. Igualment, és reconeguda com una líder motivadora que busca promoure la pràctica professional dels seus companys mitjançant activitats d'aprenentatge professional rellevants i significatives. Angela és una investigadora qualitativa innovadora que utilitza l'etnografia de vídeo i la realització de documentals com a procés de recollida de dades i eines de narració d'històries.

Projecte

A Faber Andorra treballaré en un manuscrit. Tinc un contracte amb Springer per completar aquest llibre a finals de 2022. Aquest producte és el resultat d'un projecte nacional centrat a explorar com és l'educació primària de ciències i com es promulga als programes de formació inicial del professorat australians. La principal contribució d'aquest llibre és proporcionar una resposta basada en l'evidència sobre com es tradueix la "preparació per a l'aula" en la preparació dels futurs professors de ciències. Aquesta comprensió contemporània es juxtaposarà a les narratives internacionals amb la intenció de canviar les percepcions de l'educació primària de les ciències d'un model deficitari.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"