Estades individuals / Andorra

ANGE FITZGERALD

Del 12 de setembre de 2022 al 28 de setembre de 2022

ANGE FITZGERALD
Líder pedagògica i investigadora
Australia

Biografia

La doctora Angela Fitzgerald és professora associada adjunta a la Universitat del Sud de Queensland i directora d'una petita escola secundària rural de l'estat de Victòria, que es troba a l'extrem sud-est d'Austràlia. És reconeguda internacionalment pel seu treball com a investigadora en ciències primàries/educació STEM, que s'ha centrat àmpliament a millorar la confiança i la competència dels professors en formació i en formació en aquest camp. Igualment, és reconeguda com una líder motivadora que busca promoure la pràctica professional dels seus companys mitjançant activitats d'aprenentatge professional rellevants i significatives. Angela és una investigadora qualitativa innovadora que utilitza l'etnografia de vídeo i la realització de documentals com a procés de recollida de dades i eines de narració d'històries.

Projecte

A Faber Andorra treballaré en un manuscrit. Tinc un contracte amb Springer per completar aquest llibre a finals de 2022. Aquest producte és el resultat d'un projecte nacional centrat a explorar com és l'educació primària de ciències i com es promulga als programes de formació inicial del professorat australians. La principal contribució d'aquest llibre és proporcionar una resposta basada en l'evidència sobre com es tradueix la "preparació per a l'aula" en la preparació dels futurs professors de ciències. Aquesta comprensió contemporània es juxtaposarà a les narratives internacionals amb la intenció de canviar les percepcions de l'educació primària de les ciències d'un model deficitari.

Una llar lluny de casa
La residència de Faber a Andorra va ser justament el temps i l'espai que necessitava per pensar i escriure. Quina alegria, quin luxe i quin privilegi poder desconnectar-me de la vida habitual i submergir-me de ple en un projecte d'escriptura. Vaig poder trobar un nou ritme i ser productiva dins dels fluxos i refluxos de la vida andorrana. L'accés a belles passejades pel bosc i al llarg del riu va ser un element particularment important per sentir-se connectat a la terra i llest per escriure.
La residència està situada en un bonic poble fora del centre de la ciutat. Em va agradar molt viure a La Massana perquè em vaig sentir connectada a la vida i la comunitat andorrana. El poble té tot allò que necessites i tot a una distància fàcil de caminar. Lapartament era increïblement còmode, tranquil i fàcil de viure. Va proporcionar un context perfecte per establir un entorn d'escriptura positiu i productiu, així com una base des d'on explorar Andorra.
Andorra, per si mateixa, era un lloc increïble per establir-s'hi. El verd paisatge muntanyós era bell i inspirador. Va ser molt fàcil explorar Andorra fent servir el passi d'autobús local que Faber amablement va proporcionar. També vaig agrair que em proporcionessin una entrada pels vuit museus nacionals, que va ser una manera divertida d'explorar les diferents parts del país i aprendre molt sobre la història i la cultura d'Andorra.
Meri va ser una amfitriona increïble. Va ser molt generosa amb el temps i els coneixements. Vaig apreciar molt els esforços que va fer per posar-me en contacte amb la comunitat local, en particular amb la universitat i una escola. Meri va entendre molt bé l'equilibri entre tenir temps per centrar-me en el meu projecte i tenir oportunitats per tornar alguna cosa a la comunitat en general. És una fantàstica ambaixadora de l'organització Faber i Andorra en general.
Em sento molt afortunada d'haver tingut l'oportunitat de passar dues setmanes a Faber Andorra. No només va ser una gran oportunitat per escriure en pau, sinó també per reagrupar-me i trobar la pau per a mi mateixa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"