Estades temàtiques

POLINA SHAPKINA

Del 25 d'abril de 2022 al 1 de maig de 2022

POLINA SHAPKINA
Artista de cèrcol aeri i foc
South Dublin County, Irlanda

Biografia

La Polina és una artista de cèrcol aeri i foc. Va néixer a Rússia i va créixer a Dublín. Fa actuacions en grup i en solitari arreu d'Irlanda des del 2016. El 2019 va ser la cofundadora, amb la seva parella, d'un teatre de circ anomenat Erebidae. Plegats, han escrit, dirigit i produït tres espectacles de llarga durada i diversos espectacles a Irlanda, l'Índia i Tailàndia. La seva obra tracta temes d'individualitat, ego, naturalesa i arquetips, conceptes que l'atrauen pel fet d'haver sol·licitat asil quan era una nena i copsar un sentit de la identitat en conflicte. En trobem un bon exemple en el treball en solitari per a cèrcol aeri Storonoyu Dosjd (2018), en què comunicava un profund sentit de la melancolia que sent en connexió amb el trauma generacional de l'esperit eslau comunal, explorant el tema de l'arquetip de l'artista en el guió, la direcció i l'actuació a Who's There? (2019). La seva obra Essence és una peça sobre la personificació dels arquetips elementals dins la naturalesa, i es va crear a l'Irish Aerial Creative Intensive el 2020 guiada pels mentors Chantal McCormick i Kathryn Cooley de Fidget Feet.

Projecte

Vaig ser seleccionat amb els meus companys a CREATION 21/22, un programa realment únic creat per als artistes escènics en totes les etapes de la seva carrera i en una varietat de disciplines (dansa, teatre, circ, espectacle, art de la performance, arts de carrer), per desenvolupar la seva pràctica, xarxa, aprendre i mostrar el treball. Inclourà oportunitats de col·laboració presencial a Irlanda, així com una residència internacional el 2022. El projecte ofereix oportunitats de desenvolupament artístic mitjançant mentoring, coaching, residències i oportunitats de presentació "en curs" com a part del Carlow Arts Festival, Dublin Dance Festival, National Festival de Circ i Festival Danseur. Aquest projecte és una oportunitat per col·laborar profundament amb artistes de diverses formes d'art escènic i àrees d'experiència. Aquesta residència se centra específicament en artistes intèrprets de la regió de l'est i sud-est d'Irlanda, així com en socis europeus. Es dissenyarà mà a mà amb creadors del món del teatre, la dansa i el circ/art al carrer/espectacles per assegurar-se que ofereix als artistes participants el que necessiten en aquest moment. El projecte és flexible i se centrarà en la creació d'espais per donar suport als artistes de les maneres que necessiten actualment.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"