Estades temàtiques

RACHEL NÍ BHRAONÁIN

Del 25 d'abril de 2022 al 1 de maig de 2022

RACHEL NÍ BHRAONÁIN
Actriu i creadora d'espectacles i curtmetratges multidisciplinaris
Waterford , Irlanda

Biografia

Establerta a Waterford, la Rachel és actriu i creadora d'espectacles i curtmetratges multidisciplinaris. Li agrada col·laborar amb altres creadors i treballa en circ, dansa, cinema i teatre. En aquests moments participa al 8è programa International PanPan Mentorship, fa recerca per a un nou espectacle i ha rebut un encàrrec per al programa Futures del Dublin Theatre Festival 2021. El seu darrer curtmetratge, Marian, va ser seleccionat per AEMI per projectar-se al Gaze Film Festival 2020 i amb l'espectacle Losing Your Body va guanyar el premi Wild Card al Dublin Fringe Festival 2019. El mateix espectacle va ser nomenat a un premi Irish Times per Millor Direcció de Moviments. El 2020, malgrat les cancel·lacions, també va tenir algun aspecte positiu per a ella, com ara rebre la beca de dansa de l'Arts Council, la residència (virtual) Hot Desker al Dublin Fringe i la beca ReFramed de Firkin Crane.

Projecte

Vaig ser seleccionat amb els meus companys a CREATION 21/22, un programa realment únic creat per als artistes escènics en totes les etapes de la seva carrera i en una varietat de disciplines (dansa, teatre, circ, espectacle, art de la performance, arts de carrer), per desenvolupar la seva pràctica, xarxa, aprendre i mostrar el treball. Inclourà oportunitats de col·laboració presencial a Irlanda, així com una residència internacional el 2022. El projecte ofereix oportunitats de desenvolupament artístic mitjançant mentoring, coaching, residències i oportunitats de presentació "en curs" com a part del Carlow Arts Festival, Dublin Dance Festival, National Festival de Circ i Festival Danseur. Aquest projecte és una oportunitat per col·laborar profundament amb artistes de diverses formes d'art escènic i àrees d'experiència. Aquesta residència se centra específicament en artistes intèrprets de la regió de l'est i sud-est d'Irlanda, així com en socis europeus. Es dissenyarà mà a mà amb creadors del món del teatre, la dansa i el circ/art al carrer/espectacles per assegurar-se que ofereix als artistes participants el que necessiten en aquest moment. El projecte és flexible i se centrarà en la creació d'espais per donar suport als artistes de les maneres que necessiten actualment.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"