Estades individuals

ANDREW SMITH

Del 22 de novembre de 2021 al 2 de desembre de 2021

ANDREW SMITH
Artista
Gal·les

Biografia

Andrew Smith ha participat recentment en el Simposi Internacional de Pintura Mark Rothko al Centre Rothko, Daugavpils, Letònia durant el setembre de 2021. És un pintor afincat a Gal·les que treballa constantment amb el color mitjançant projectes expositius (Colour Equilibrium 2018) i explorant contextos culturals mitjançant l'establiment de vincles d'intercanvi amb socis internacionals (més recentment, Polònia, Austràlia i l'Índia 2018-2019). Andrew ha treballat en projectes d'art públic i encàrrecs que exploren el color en termes d'ubicació i escala (Barry 2009, Cardiff 2010, Rússia 2011 i Llandudno 2019). Els seus projectes comissariats inclouen Re / take Re / inventar (2016) finançat per l'Arts Council of Wales. El 2018, Andrew va ser Air a Sauerbier House, Austràlia de sud, durant tres mesos, amb el suport de Wales Arts International. La seva residència més recent va ser al nord-est de l'Índia, seguida d'una gira per Madhya Pradesh amb una exposició a l'Aliança Francesa de Bhopal, i aquesta experiència informa la pràctica actual. Com a educador, ha ensenyat al llarg de la seva carrera i fins al 2017 va ser director de Belles Arts a la Universitat de Bangor.

Projecte

Durant la meva estada a faberllull treballaré en una nova cartera d'obres, dibuixos i pintures sota el tema dels paisatges de color. A través d'un desig de formes de treball més flexibles i menys estructurades, la meva pintura ha evolucionat cap a un llenguatge fluid i expressiu. La idea de no lloc incorpora tant el sentit de la ubicació com l'objectiu de crear una pintura abstracta. El meu objectiu general és la deconstrucció contínua del mètode existent per forjar un llenguatge pictòric abstracte que abasti la idea de "paisatge".

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"