Estades individuals

ELEANOR STANFORD

Del 22 de novembre de 2021 al 29 de novembre de 2021

ELEANOR STANFORD
Professora i assessora de beques
Philadelphia, PA

Biografia

Eleanor Stanford és autora de tres llibres de poemes de Carnegie Mellon University Press: The Book of Sleep (2008), Bartram's Garden (2015) i The Imaginal Marriage (2018). Els seus poemes i assajos han aparegut en Poetry, Ploughshares, Harvard Review, Kenyon Review, Geòrgia Review, Subtropics, Colorado Review, Iowa Review i moltes altres. Va ser becària de NEA en poesia el 2019. Altres subvencions i beques inclouen una beca Hadassah-Brandeis, una beca d'investigació de la Universitat de Florida i una beca d'investigació Fulbright (2014/2016), que li va permetre passar un temps al Brasil investigant la obstetrícia tradicional. Gran part d'aquesta investigació va inspirar el seu llibre més recent, The Imaginal Marriage. Va ser voluntària del Cos de Pau a les Illes de Cap Verd entre 1998 i 2000, i parla espanyol, francès, portuguès i crioll capverdià. Ensenya escriptura acadèmica i creativa a la zona de Filadèlfia, i també treballa com a assessora de beques.

Projecte

Vaig a treballar en l'elaboració d'una nova col·lecció de poemes anomenada The Fake Book, que pren el seu nom de la col·lecció de partitures d'estàndards de jazz. Alguns dels poemes tenen els títols dels propis estàndards de jazz. Els poemes es relacionen i exploren la forma i la música de diverses maneres, tant en l'estructura com en el contingut.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"