Estades individuals

JAMES KELLY

Del 22 de novembre de 2021 al 29 de novembre de 2021

JAMES KELLY
Traductor i escriptor
Perth (Escòcia)

Biografia

James Kelly és un escriptor i traductor molt interessat en el paisatge i el temps. El seu treball explora les interaccions entre diferents escales de temps, des de la humana fins a la geològica, i com es manifesten en els paisatges, i es nodreix del que podem aprendre de les cosmovisions d'altres pobles en les nostres relacions amb la terra. Actualment està treballant en un llibre sobre els paisatges i els pobles de Xile, basat en les experiències de cinc anys vivint al país.

Ha publicat dos llibres: Earthwriting (2013, escrivint com Kenneth Araya) i Escriptura de la terra (2021), un recull d'imatges i poemes inspirats en la geologia de la província de Terol. Els seus escrits també han aparegut en revistes com Ecozon@: European Journal of Literature, Culture and Environment, Landscapes: The Journal of the International Centre for Landscape and Language, Earthlines, you are here: the journal of creative geography i Earth Island Journal.

Projecte

Durant la seva estada a Faberllull, James treballarà per completar la primera de les tres parts del seu llibre sobre els paisatges de Xile. El llibre narrarà tres viatges ficticis en diferents latituds dels Andes xilens, centrant-se el primer en els boscos de Araucaria araucana, únics en el Con Sud d'Amèrica del Sud. Seguirà el curs del riu Biobío aigües amunt als Andes fins als paisatges de la vila pehuenche, el nom deriva de la paraula maputxe per l'araucaria araucana (Pehuen), convidant a la reflexió sobre la nostra pròpia posició com a humans en el món natural.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"