Estades individuals

MARIANO VESPA

Del 20 de setembre de 2021 al 27 de setembre de 2021

MARIANO VESPA
Periodista, escriptor
Tres Arroyos, Buenos Aires

Biografia

Mariano Vespa va néixer el 1988, a Tres Arroyos, l’Argentina. És periodista cultural i escriptor. És llicenciat en Comunicació Social per la Universitat de Buenos Aires. Ha realitzat estudis de postgrau en el Programa de Cinema per a artistes de la Universitat Di Tella, i va fer cursos d'extensió en autoficció documental a l'Escola de Cinema de l'Havana.

Col·labora regularment en diversos diaris i revistes digitals com Perfil i La Agenda. El 2020 Mariano va guanyar el Primer Premi de Novel·la, Fundació María Elena Walsh. La novel·la Al final del abismo és de pròxima aparició en premsa (Tren en movimiento ediciones). És un dels artistes seleccionats per al Laboratori Federal, Museu Sívori, Buenos Aires.

Projecte

Durant la meva estada a la residència, el meu objectiu és treballar en el meu segon llibre, differents assajos autobiogràfics sobre la ceguesa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"