Estades individuals

JAMIE MELBOURNE-HAYWARD

Del 25 d'octubre de 2021 al 29 d'octubre de 2021

JAMIE MELBOURNE-HAYWARD
Escriptor freelance
Barcelona

Biografia

Jamie Melbourne-Hayward és un escriptor i periodista de Wellington, Nova Zelanda. Els seus textos s’han publicat a Oceania i Europa, en espanyol i en anglès, títols com The New Zealand Herald, Metropolitan, Vice Magazine, Capital Magazine i la publicació literària australiana Kill Your Darlings.

Projecte

Aprofitaré la meva estada a Faberllull per seguir treballant en la meva primera novel·la, en particular en la segona part, que actualment està esgtancada en els records, poemes i inspiració inconnexos. La novel·la està ambientada a Barcelona amb el teló de fons de la crisi financera de 2010-2011, i entrellaça els esdeveniments que condueixen a la radicalització del protagonista per part dels anarquistes.

La meva escriptura s'ha vist influïda per un ampli ventall d'autors en llengua espanyola, entre els quals destaquen els creadors de l'univers Cortázar i Borges. Tinc curiositat per infondre el lirisme poètic de l'espanyol amb l'eloqüència descriptiva de l'anglès, i actualment estic llegint les obres de l'autor català Enrique Vila-Matas, la fascinació per la quotidianitat -observar l'espai entre els esdeveniments- és una de les meves pedres de toc en el procés creatiu.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"