Estades individuals / Olot

JIHAE KO

Del 22 d'octubre de 2021 al 29 d'octubre de 2021

JIHAE KO
Artista de la dansa, acupuntora registrada i practicant somàtica
Amsterdam (NL), Paju (S. Korea)

Biografia

És una acupuntora registrada, professora de moviment somàtic i artista de la dansa, amb seu a Amsterdam. El seu treball se centra en la consciència sensorial i el moviment com a procés terapèutic/sanador investigant la relació co-creativa entre el cos, la ment i la natura. És co-foundadora del Medicine Body Studio d’Amsterdam.

Projecte

La Laia Sadurní i jo volem compartir les respectives pràctiques corporals sensorials, enfocades a l’aprenentatge de la consciència del cos en moviment en un espai natural. Sostenir un espai per l’atenció i la presència juntament amb un procés creatiu i d’interacció entre la consciència, el funcionament biològic i el paisatge. Voldríem que aquesta pràctica pogués obrir un espai propici a la relació, apropant a les persones a reconnectar amb si mateixes, la comunitat i l’entorn.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"