Estades individuals

VERONICA ROTONDARO

Del 20 de setembre de 2021 al 27 de setembre de 2021

VERONICA ROTONDARO
Guionista i professora
Espanya i Estats Units

Biografia

L'autor té un currículum eclèctic que va des de cursos de Filosofia a la Universitat de Cornell Universitat de Cornell fins a estudis de màster a la Universitat d'Alcalá i l'EOI a Espanya. Ha treballat com a traductor de guions per a HBO, Cinemax, SONY, Warner Brothers, ha estat Assistent de Guió i productor des de 1990. Actualment té 6 projectes en marxa com Guionista: Terra Nova (TV Magazine), The Poetess (Llargmetratge), History Raiders (sèrie documental sense guió), Planeta Feliç (animació 2D per a nens) Infantil), El Club de la Vida (Sèrie Dramàtica) i The Particle (Miniserie de Ciència Ficció Sèrie), que és el projecte que escriurà a Faberllull Olot.

Projecte

Actualment estic escrivint The Particle, una sèrie de ciència ficció d'una temporada, sis (6) episodis de 30 minuts cadascun, on científics i investigadors descobreixen i desxifren les propietats d'una partícula que desvetllarà els misteris de l'existència existència humana, la concepció religiosa de Déu, la naturalesa i l'origen de l'univers. Els dos personatges principals són Vera Stanton, un astronauta en una important missió, i Lilith Rossini (parella de Vera), una artista europea en una residència, que va descobrir un important portal al volcà d'Olot Piemont. Però moltes coses van a passar en el medi. Emocionant! Això és el que desenvoluparé a Faberllull!

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"