Estades temàtiques / DRETS LINGÜÍSTICS II / Olot

MARIA TERESA ATORINO

Del 3 de juliol de 2021 al 8 de juliol de 2021

MARIA TERESA ATORINO
Professora i investigadora
Itàlia

Biografia

És llicenciada en Llengües Estrangeres i Literatura per la Universitat de Nàpols "L'Orientale" i en Filologia Anglesa, a Espanya. Es va doctorar en Teoria de les Llengües a Itàlia i Espanya. Ha estat professora durant diversos anys a la Universitat del País Basc, a la Universitat de Nàpols "L'Orientale" i a la Universitat de Roma Tre, on actualment imparteix classes. També dóna classes en una escola pública de Roma. Investiga en llengües minoritàries i col·labora amb la Chambra d'Oc des de 2010 en aquest tema. Va guanyar diverses beques que la van portar a Àustria, Espanya, Anglaterra i Irlanda.

Projecte

Treballaré en les llengües minoritàries amb el projecte anomenat Chambra d'Oc. Chambra d'Oc és una associació italiana en llengua occitana. Vull donar un aire internacional a l'associació, incloent les altres llengües minoritàries i promovent esdeveniments culturals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"