Estades temàtiques / DRETS LINGÜÍSTICS II / Olot

AMMAR OBEID

Del 2 de novembre de 2021 al 8 de novembre de 2021

AMMAR OBEID
Cineasta i investigador entre la llengua i la cultura japonesa i àrab
Berlin (Alemanya)

Biografia

Ammar Obeid va néixer el 1993 a la ciutat de Alswaida (Síria) i viu a Berlín des de 2017, on actualment treballa com a artista independent explorant el visual i els sons, a través de mitjans com el cinema curt i documental, la creació d’imatges així com la música experimental. El seu treball se centra en qüestions complexes sobre la migració, la integració i la influència dels traumes i els efectes en la individualitat del comportament humà i les eines utilitzades per a la comunicació.

Obeid és llicenciat en literatura japonesa per la Universitat de Damasc, un dels principals elements que influeixen i milloren la seva pràctica com a artista, la seva atenció se centra ara en la producció de la pel·lícula “I was here” que explica la història d’un emigrant sirià a través d’instruments japonesos de narració d’històries utilitzant els mitjans de Ghibli.

Obeid té com a objectiu continuar la seva pràctica i els estudis de direcció cinematogràfica, on sent la llibertat de crear en el marc d’una pràctica de base col·lectiva, i també seguir les seves necessitats de comunicar visualment i interactuar amb el públic de les seves pel·lícules.

Projecte

A la residència Faberllull Olot donaré forma a l'execució del meu projecte i espero obtenir-ne resultats. Per mi el més important en aquesta residència és conèixer nova gent i compartir la meva passió amb ells per tenir un temps ple de coneixements i nous horitzons.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"