Estades temàtiques

MACARENA DEHNHARDT AMENGUAL

Del 2 de novembre de 2021 al 8 de novembre de 2021

MACARENA DEHNHARDT AMENGUAL
Estudiant de doctorat
Xile

Biografia

Macarena Dehnhardt és una estudiant de doctorat xilena del programa de Traducció i Estudis Interculturals, impartit per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A Xile, va obtenir el grau en Literatura i Lingüística Hispànica de la Universitat de Xile. Posteriorment, va fer el màster a la UAB. Durant el màster, va iniciar una investigació sobre la comunicació entre els serveis públics xilens i els immigrants haitians que han arribat a Xile. Per abordar el seu estudi, va treballar amb les àrees d’Interpretació als Serveis Públics i de Polítiques de Traducció.

Projecte

El nostre projecte de treball se centrarà en un dels temes que es tracten en un capítol de la nostra tesi doctoral: les polítiques de traducció que hi ha als serveis públics xilens (de salut, educació i justícia) per donar resposta a les barreres comunicatives que emergeixen amb els migrats haitians. Així mateix, tindrem com a objectiu reflexionar sobre com aquestes polítiques de traducció es poden vincular amb els drets lingüístics de les persones no hispanoparlants que habiten Xile.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"