Estades temàtiques

SONIA ANTINORI

Del 2 de novembre de 2021 al 10 de novembre de 2021

SONIA ANTINORI
Dramaturga, actriu i directora de teatre
Itàlia

Biografia

Els textos de Sonia s’han traduït a diversos idiomes europeus i s’han presentat a Itàlia i a l’estranger. Des de 1996 ensenya a escriure i interpretar obres de teatre en institucions públiques i privades. El 2006 va fundar la Companyia MALTE i des de llavors n’ha estat la directora artística. Amb MALTE ha produït i organitzat espectacles, projectes i esdeveniments artístics i culturals. El 2018 va ser guardonada amb el Premio Internacional La Escritura de la/s Diferencia/s en Cuba. La seva obra guanyadora ha estat posada en escena a l’Havana per Irene Borges el 2019. El mateix any va dramatitzar l’assaig Teoria della classe disagiata, de Raffaele Alberto Ventura. L’última obra de Sonia és Naufragium, que serà representada a la tardor de 2020 per Silvia Gallerano i sota la direcció de Daria Lippi al Teatre Fabbricone de Prato. El seu treball teatral ha estat reconegut amb diversos premis de dramatúrgia i teatre, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Projecte

La polarització en les nostres societats creix gràcies a la falta de diàleg generalitzada.

A la fragmentació dels territoris europeus, les arts escèniques poden tenir un paper mediador. El teatre, a l'igual que altres pràctiques comunitàries vinculades a la filosofia i les arts, ofereix plataformes per construir forts contranarrativas que promoguin una percepció més precisa de la realitat contemporània. Les estratègies artístiques poden donar cabuda a totes les veus possibles, que encara no s'escolten. Estic treballant en un nou projecte que pretén reaccionar a través d'una iniciativa de formació teatral multilingüe destinada a identificar noves formes d'expressió relacionades amb una societat més diversa i inclusiva.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"