Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

FINA GUITART MAS

Del 5 de maig de 2021 al 12 de maig de 2021

FINA GUITART MAS
Doctora en Química i professora associada
Catalunya

Biografia

Fina Guitart Mas és doctora en Química i llicenciada en Química i en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. És professora de secundària de Química i Física i treballa al CESIRE en els camps de la formació del professorat, i la innovació i recerca educatives.

És professora associada al Departament de Didàctica de les Ciències de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona on imparteix classes al màster de Formació del Professorat de Secundària i al grau d'Educació Primària.

Es dedica al camp de les activitats STEAM, la interdisciplinarietat i la integració del coneixement, activitats d’investigació MBL, educació científica basada en context, i les emocions i l’aprenentatge, i és autora de comunicacions i articles en revistes locals i internacionals.

Ha participat en projectes europeus en l’àmbit de les TIC, especialment en activitats amb equipaments de captura i tractament de dades amb sensors (MBL) per promoure la competència científica dels estudiants: “Ús eficaç de les TIC en l’ensenyament-aprenentatge de les ciències” i “Competències científiques COMBLAB per al laboratori MBL”.

És delegada de la Divisió d’Educació de la Societat Química Europea (EuChemS). És coeditora de la revista Educació Química EduQ. SCQ-IEC.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"