Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

MARIA DE MONTSERRAT OLIVERAS BALLÚS

Del 9 de maig de 2021 al 10 de maig de 2021

MARIA DE MONTSERRAT OLIVERAS BALLÚS
Mestra i psicopedagoga
Collbató (Catalunya)

Biografia

Mestra i psicopedagoga, assessora d’innovació educativa, orientadora i consultora psicoeducativa. Formadora de pedagogs, mestres i formadors, infants, adolescents, joves, adults i gent gran. Membre del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL) on forma part com assessora d’innovació educativa del Projecte KBIP/COMconèixer; membre de la Societat Catalana de Pedagogia (SCP-IEC) i membre del Col·legi de Pedagogia de Catalunya (COPEC) on forma part de la seva Xarxa d’Experts, del Grup de Recerca d’Altes Capacitats i del Grup de Recerca de Pedagogia i Escola. 

Cofundadora del «Centre Tecnopedagògic Binomi» amb un trajecte i compromís professional que es pot trobar descrit i sintetitzat negre sobre blanc a l’article d’Experiències: «Àpats pedagògics personalitzats»; publicat a la Revista Catalana de Pedagogia de la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, i del qual us adjuntem enllaços: RCP número 17. 2020 ; Article: «Àpats pedagògics personalitzats» 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"