Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

JAUME BASSEDA CARDÓ

Del 9 de maig de 2021 al 10 de maig de 2021

JAUME BASSEDA CARDÓ
Expert en robòtica educativa
Collbató (Catalonia)

Biografia

Jaume Basseda Cardó és especialista en robòtica educativa, tècnic i expert en seguritat informàtica, tecnologia i innovació educativa. Consultor, assessor i orientador tecnopedagògic. Formador de pedagogs, mestres i formadors, infants, adolescents, joves, adults i gent gran. Forma part com assessor d’innovació educativa del Projecte KBIP/COMconèixer del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL). 

Cofundador del «Centro Tecnopedagògic Binomi» amb un trajecte i compromís professional que es pot trobar descrit i sintetitzat negre sobre blanc a l’article d’Experiències: «Àpats pedagògics personalitzats»; publicat a la Revista Catalana de Pedagogia de la Societat Catalana de Pedagogia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, i del qual us adjuntem enllaços: RCP número 17. 2020. Article: «Àpats pedagògics personalitzats»   

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"