Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

EVA MATEO

Del 9 de maig de 2021 al 11 de maig de 2021

EVA MATEO
Assessora tècnica docent
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Professor d'Arts en Secundària. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Estudis de Paisatgisme. Com a professora, ha treballat en un equip que ha desenvolupat projectes STEAM a classe. També ha participat en Cinema en curs. El valor d'aquests projectes és l'oportunitat d'aprendre junts, alumnes i professors.

Actualment és assessora tècnica docent en el Servei d'Innovació i Formació del Professorat de la Direcció General d'Educació Secundària del Departament d'Educació, definint el programa d'innovació STEAMcat.

STEAMcat és un Pla de Govern destinat a incrementar les vocacions cientificotecnològiques i matemàtiques. Aquest pla es concreta en el nostre servei d'innovació en formació i orientació STEAM per al professorat de primària i secundària i en la creació d'un programa d'innovació pedagògica STEAMcat per a la transformació dels centres educatius.

Les accions STEAMcat estan cada vegada més vinculades a l'educació per a la sostenibilitat i a la incorporació del pensament crític en els processos d'ensenyament-aprenentatge.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"