Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

MIREIA BRAUP

Del 9 de maig de 2021 al 12 de maig de 2021

MIREIA BRAUP
Professora de Tecnologia en l’educació secundaria i assessora tècnica docent
Caldes de Montbui (Barcelona)

Biografia

És enginyera tècnica industrial per l’Universitat Politècnica de Catalunya a Barcelona UPC, graduada en Enginyeria Química.

Va començar al món educatiu en la Formació Professional l’any 1992, és professora de Tecnologia d’ensenyament secundari obligatori i de batxillerat des de 1996.

També ha estat cap d’estudis durant dotze cursos acadèmics a l’Institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya

En l’actualitat desenvolupa tasques de tècnica docent, en el Servei d’Innovació, Xarxes i Serveis Educatius, de la Direcció General d’Innovació, Recerca I Cultura Digital, del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"