Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

ELENA CHICO GUIJARRO

Del 5 de maig de 2021 al 11 de maig de 2021

ELENA CHICO GUIJARRO
Doctora Consultora Científica
Madrid

Biografia

Llicenciada i doctora en Química per la Universitat Complutense de Madrid. Ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit farmacèutic i sanitari en diferents àrees terapèutiques com malalties infeccioses, dolor, immunologia, VIH, trasplantaments, productes sanitaris i atenció al pacient. Té una àmplia experiència en planificació, educació mèdica, projectes digitals i innovadors en l'àmbit ibèric i europeu, liderant equips multidisciplinaris i multiculturals.
Actualment està centrada en el desenvolupament de projectes innovadors, digitals i ad hoc com a consultora sanitària independent, en col·laboració amb la indústria farmacèutica, els professionals sanitaris i les autoritats sanitàries.
Està molt compromesa amb la cura dels pacients i amb els projectes que poden millorar la qualitat de vida de les persones, l'apoderament i l'autocura.
En el procés de desenvolupament de projectes, ha desenvolupat noves eines digitals i interactives d'interacció i comunicació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"