Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

TONI MORENO

Del 5 de maig de 2021 al 12 de maig de 2021

TONI MORENO
Enginyer tècnic i president de Robolot
Olot (Catalunya)

Biografia

És enginyer tècnic en electrònica industrial per la UdG. Des de 1987 es dedica a la docència com a professor de Formació Professional, treballant des de 1988 fins al 2015 a l’Institut La Garrotxa dins l’àrea de robòtica i automàtica. Des de 2015 fins al 2019 ha treballat a la Subdirecció General d’Innovació Educativa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i des de 2019 fins a l’actualitat treballa al Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa d’aquest mateix departament.

Ha estat col·laborador de l’Institut Obert de Catalunya, on va crear els materials específics per al mòdul de domòtica. Ha estat dins l’equip que desenvolupa el currículum a Catalunya del CFGS de Robòtica i Automatització Industrial. Des de 2001 és organitzador de Robolot i ha organitzat l’esdeveniment conjuntament amb l’entitat que presideix, Robolot Team, 19 edicions.

És formador del professorat en temes de Robòtica Didàctica des de fa més de 15 anys. Col·labora de forma molt freqüent i amb ICE UdG, ICE UPC, ICE UdL i ICE UrV, entitats de formació del professorat. Ha participat en diversos grups de treball d’ICE UPC sobre competències en la família d’electricitat i d’elaboració de materials sobre la tecnologia de control industrial, entre d’altres.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"