Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

MIREIA DOSIL BONMATÍ ( EN LÍNIA)

Del 5 de maig de 2021 al 12 de maig de 2021

MIREIA DOSIL BONMATÍ ( EN LÍNIA)
Professora de Matemàtiques a Secundària
Besalú (Girona)

Biografia

Doctora en Física per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professora de matemàtiques des de l’any 2006 amb experiència en programació, robòtica i impressió 3D com a eines educatives.

M’interessa l’aprenentatge basat en projectes (ABP) i les metodologies d’aprenentatge globalitzat. Sóc formadora de professorat en l’àmbit de les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC). He treballat les matemàtiques a l’aula en anglès des de l’Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE). També m'interessen l'impressió 3D i la robòtica educativa aplicades a l'aprenentatge de les matemàtiques. Actualment estem treballant en el projecte 'És net l'aire que respirem?' amb els alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Escola Greda.

També he desenvolupat diversos càrrecs docents (cap d’estudis, coordinació pedagògica, cap de departament, coordinació TAC, tutora). Actualment coordinadora pedagògica de l’Institut Escola Greda d’Olot.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"