Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

ANNA SOY REY

Del 5 de maig de 2021 al 7 de maig de 2021

ANNA SOY REY
Professora educació secundària i batxillerat
La Vall d'en Bas (la Garrotxa, Catalunya)

Biografia

Llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona. Va treballar diversos anys a l'empresa privada realitzant diversos projectes ambientals, i a la UdG com a gestora de projectes. Fa més de dotze anys que treballa com a professora de ciències naturals i tecnologia en diversos instituts públics del Girònès, els darrers 5 anys a l'Institut Montsacopa d'Olot, on forma part del programa Escoles Verdes i del projecte Erasmus+ GoGreen.
Dins la seva formació complementària destaca haver format part de l'equip ICE de Ciències de la Terra i el Medi Ambient, el qual va obtenir una beca de la fundació Pallach pel treball "Materials per l'estudi geològic de l'entorn de Girona".

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"