Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

KATHY GIORI (EN LÍNIA)

Del 5 de maig de 2021 al 12 de maig de 2021

KATHY GIORI (EN LÍNIA)
Empresària d’EdTech i Assessor d’Indústria Estratègica
Stanford (Califòrnia, Estats Units)

Biografia

Kathy Giori és una empresària d’EdTech i IOT, que treballa per promoure l’adopció de més oportunitats d’aprenentatge de programari i maquinari de codi obert a tot el món. El seu objectiu és evangelitzar i ensenyar els principis de la computació física no només a les comunitats privilegiades, sinó també a les menys afavorides. La seva eina preferida per ensenyar com fer dispositius d’IO és MicroBlocks. Per immersions més profundes utilitza PlatformIO. La seva eina preferida per administrar xarxes de dispositius IO és la porta d’enllaç WebThings Gateway de Mozilla, que respecta la privacitat.

Kathy va treballar recentment per Mozilla, i abans d’això va ocupar llocs de producte sènior a Arduino, Qualcomm, algunes empreses de nova creació, i va començar la seva carrera en la investigació en SRI International. És llicenciada en Enginyeria Elèctrica per la Universitat de Minnesota i té un màster en EE d’Stanford.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"