Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

NINA COLL

Del 5 de maig de 2021 al 9 de maig de 2021

NINA COLL
Mestra d’Educació Primària – Especialista TAC
Catalunya

Biografia

Nina Coll és mestra d’Educació Primària amb l’especialitat TAC. També està graduada en el màster d’Educació i TIC, com a dissenyadora tecnopedagògica.

Actualment treballa al Citilab de Cornellà de Llobregat. Aquí té l’oportunitat de  participar en el projecte Edulab, el qual té per objectiu fomentar l’ensenyament de la programació i la robòtica com a llenguatge transversal per entendre i relacionar-se amb la tecnologia i per desenvolupar un pensament crític i creatiu a les escoles de la ciutat.

Ella s’ha introduït al llenguatge de programació d’adulta, però li hagués encantat descobrir aquesta competència abans. Per aquest motiu, intenta introduir als joves, i en especial a les nenes, en aquest camp. Troba imprescindible disposar de referents femenins per aconseguir trencar amb els estereotips.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"