Estades temàtiques / Robòtica i pedagogia IV / Olot

BERNAT ROMAGOSA

Del 5 de maig de 2021 al 8 de maig de 2021

BERNAT ROMAGOSA
Enginyer de programari
Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)

Biografia

En Bernat Romagosa és un enginyer de programari de Sant Feliu de Llobregat. Forma part dels equips d’Snap! i MicroBlocks, on desenvolupa programari, i és també l’autor de Snap4Arduino i desenvolupador principal de Beetle Blocks. Va formar part del grup Edutec del Citilab durant sis anys, on va treballar en el desenvolupament d’una escola de programació en línia, un sistema de gestió del coneixement, diverses aplicacions educatives i unes quantes modificacions d’Snap!. Després del Citilab, va treballar durant un any i mig a Arduino.org, on va continuar desenvolupant i mantenint Snap4Arduino.

Com a autònom, actualment treballa, entre d’altres, per al llenguatge de programació Snap!. També treballa amb John Maloney i Jens Mönig en MicroBlocks: un llenguatge dinàmic de programació basat en blocs per a microcontroladors.

És enginyer tècnic en informàtica i màster en programari lliure. És un àvid usuari de GNU/Linux i membre de la Free Software Foundation Europe.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"