Estades temàtiques / Sentipensant  per  teixir  justícia  social  / Olot

ANA ELIA RAMÓN HIDALGO

Del 19 d'abril de 2022 al 29 d'abril de 2022

ANA ELIA RAMÓN HIDALGO
codirectora de CEHDA i practicant d’ecologia política feminista
Sant Quirze de Safaja

Biografia

L'Ana Elia és codirectora de CEHDA, una entitat catalano-ghanesa que treballa per la justícia migrant des d'una aproximació socioecològica. L'Ana Elia s'interessa per la política ecològica feminista, el cant com a vehicle d'interculturalitat i les possibilitats que aporta la mobilització de les nostres xarxes socials (no virtuals) com a eina per aconseguir canvis col·lectius que millorin les nostres relacions amb l'entorn i amb les nostres societats a escala glocal.

L'Ana Elia és enginyera tècnica agrícola (UPC) i enginyera forestal (UdL), té un màster en Gestió de conflictes en l'entorn natural per la Universitat de British Columbia i es va doctorar en aquesta mateixa universitat investigant el rol de les xarxes socials (no virtuals) en l'apoderament de comunitats rurals a Ghana que gestionen projectes d'ecoturisme comunitari.

Projecte

L'Andrea Vásquez Fernández, la Magdalena Ugarte, la Sara Ortiz Escalante i jo ens trobarem per sentipensar i dialogar sobre els aprenentatges més rellevants acumulats al llarg de les nostres trajectòries personals, acadèmiques i professionals de manera que valori les diferències contextuals alhora que ressalti els reptes comuns presents sota el paraigües de la justícia social. Ens aproximarem a aquest diàleg de manera interseccional, pluriparadigmàtica e interdisciplinària i plasmarem aquestes reflexions en un article.

També coorganitzarem a Olot, una sèrie d'experiències per visibilitzar algunes de les barreres actuals en front de la justícia social, així com per seguir teixint llaços de solidaritat a escala intercontinental.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"