Estades temàtiques

PAU PAMPLONA NEGRE

Del 19 d'abril de 2021 al 23 d'abril de 2021

PAU PAMPLONA NEGRE
Gestor de projectes d'innovació i recerca a l'UAB
Vilanova i la Geltrú

Biografia

Llicenciat en Enginyeria Industrial, especialitzat en organització i gestió de projectes. Estretament relacionat amb el sector de la indústria dels mitjans audiovisuals i de comunicacions, així com també amb les indústries creatives. Ha participat en la coordinació de projectes FP7-CIP i H2020. Actualment participa en els projectes REBUILD, HELIOS i MEDIAVERSE (H2020). Ha participat en la coordinació dels projectes de difusió del mitjans de comunicació TV-RING i ImmersiaTV. Va participar en diversos projectes com a soci (CreatiFI, FIcontent2, Specifi, RICHEs, Visionair) des del 2012. També ha participat en altres projectes nacionals i internacionals com International Augmented Med, Hipermed, EiEc o Athena +. A més de dirigir activitats de gestió i coordinació, també compta amb una gran experiència en la preparació i execució de living labs i metodologies de disseny centrat en l’usuari, a més d'organitzar i avaluar pilots de mitjana i gran escala.

Projecte

Representant el projecte europeu MEDIAVERSE (GA 957252), el grup de recerca TransMedia Catalonia (Universitat Autònoma de Barcelona) proposa una activitat per explorar com les noves tecnologies poden contribuir al desenvolupament social. La realitat virtual i els vídeos 360º han passat a formar part de la nova quotidianitat. L'objectiu de les activitats programades per a la residència és explorar com els continguts multimèdia, juntament amb el propi procés de co-creació, poden contribuir a resoldre reptes socials com ara l’aïllament, l’accessibilitat i l’exclusió social. Mitjançant activitats pràctiques i de reflexió, els participants podran entendre el potencial de les noves tecnologies, i experimentar amb elles de manera creativa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"