Estades individuals / Olot

ELEONORA TIRABASSI

Del 6 d'abril de 2021 al 11 d'abril de 2021

ELEONORA TIRABASSI
Ballarina
Itàlia, resident a Barcelona

Biografia

Aprofundeix els seus estudis professionals de dansa contemporània a DAF, Dance Arts Facultat, a Roma i forma part del projecte "Junior" de la companyia resident a DAF, amb el nom de Spellbound. El 2014 comença a treballar amb Thomas Noone, a Barcelona, a la producció "Medea" i segueix com a intèrpret de la companyia durant diversos anys, fins el dia d'avui que estrenarà nova peça amb el ballarí coreògraf al mateix festival Sismògraf. També és intèrpret i ballarina a l'Òpera Turandot dirigida per Mario Gas al 2016 pel Festival Castell de Peralada i a l'estiu del 2019 a l'Òpera Carmen, versió dirigida per Jacopo Spirei i amb coreografies de Jonny Autin pel Festival de l'Òpera Sferisterio di Macerata. 

Projecte

Concebuda a partir d'una classe d’aeròbics, amb tots el seu tics i llocs comuns, en la qual participaran, i seran la guia, tres performers femenines professionals, un DJ i diversos intèrprets locals "infiltrats" no professionals d'edats variades. Aquesta peça serà participativa per al públic que en formarà part i s'aprendrà aquesta classe d’aeròbics, que es va convertint en una coreografia i que acaba sent una festa. És un final de festa on deixa d’importar el culte al cos i l'estar en forma, per donar total llibertat al nostre moviment. 

UPPER és un site-specific que planteja la necessitat o creença que el cos que practica esports diversos desitja veure's en forma, tonificat i estirat i sobretot sembla que necessita d'aquesta verticalitat de gimnàs per ser vist, exhibit i admirat. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"