Estades individuals / Olot

CRIS GÓMEZ

Del 6 d'abril de 2021 al 11 d'abril de 2021

CRIS GÓMEZ
Ballarina
València

Biografia

Ballarina de dansa contemporània graduada per la London Contemporary Dance School, titulada en Dansa Clàssica pel Conservatori d'Albacete i llicenciada en Periodisme per la Universitat Pontifícia de Salamanca. Des dels seus començaments, mostra interès per la coreografia i les arts escèniques, creant la plataforma EnÁmbar Dansa des de la qual produeix espectacles en què sol combinar moviment, text i vídeo. A més del seu propi treball artístic, Cristina Gómez ha treballat amb altres artistes i companyies com Sol Picó, Spanish Brass, Silke Wiegand, La Lola Boreal, entre d'altres. 

Projecte

Concebuda a partir d'una classe d’aeròbics, amb tots el seu tics i llocs comuns, en la qual participaran, i seran la guia, tres performers femenines professionals, un DJ i diversos intèrprets locals "infiltrats" no professionals d'edats variades. Aquesta peça serà participativa per al públic que en formarà part i s'aprendrà aquesta classe d’aeròbics, que es va convertint en una coreografia i que acaba sent una festa. És un final de festa on deixa d’importar el culte al cos i l'estar en forma, per donar total llibertat al nostre moviment. 

UPPER és un site-specific que planteja la necessitat o creença que el cos que practica esports diversos desitja veure's en forma, tonificat i estirat i sobretot sembla que necessita d'aquesta verticalitat de gimnàs per ser vist, exhibit i admirat. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"