Estades individuals / Olot

NÍA TORRES

Del 6 d'abril de 2021 al 11 d'abril de 2021

NÍA TORRES
Ballarina
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Nascuda a Palma de Mallorca. Formada a escoles de Barcelona, Los Angeles, Roma, París, València, i en formacions intensives adreçades a professionals de les arts escèniques (dansa, acrobàcia, i teatre físic). Integrant de la Cia. Julien Rossin amb Perception, peça guanyadora del Premi Coreogràfic Kalypso 2018 / CCN Creteil, Cie Käfig (França). Tour 2018/19 - 19/20. Integrant i cocreadora en la Cia. Adoctrinades, peça which (WC) estrenada a espai escènic DT a Madrid i reestrena al març 2020 a l'Antic Teatre, Barcelona. Solista a la Cia. Saló dels Invisibles, directora artística Maria de Prada, peça Omnia Vanitas estrenada 11 octubre 2019 al teatre Eòlia a Barcelona. Ballarina en diferents shows i esdeveniments per a artistes internacionals com Dua Lipa, Zara Larsson, Gavin Moss. 

Projecte

Concebuda a partir d'una classe d’aeròbics, amb tots el seu tics i llocs comuns, en la qual participaran, i seran la guia, tres performers femenines professionals, un DJ i diversos intèrprets locals "infiltrats" no professionals d'edats variades. Aquesta peça serà participativa per al públic que en formarà part i s'aprendrà aquesta classe d’aeròbics, que es va convertint en una coreografia i que acaba sent una festa. És un final de festa on deixa d’importar el culte al cos i l'estar en forma, per donar total llibertat al nostre moviment. 

UPPER és un site-specific que planteja la necessitat o creença que el cos que practica esports diversos desitja veure's en forma, tonificat i estirat i sobretot sembla que necessita d'aquesta verticalitat de gimnàs per ser vist, exhibit i admirat. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"