Estades individuals / Olot

SEBASTIAN FERRO

Del 6 d'abril de 2021 al 11 d'abril de 2021

SEBASTIAN FERRO
Coreògraf
Argentina, resident a Barcelona

Biografia

Coreògraf, ballarí, perfomer i compositor resident a Barcelona des de l'any 2005. Dirigeix la seva companyia de dansa formada a la ciutat de Barcelona des del 2000. Fins ara ha estrenat la coreografia de 22 peces de dansa contemporània i hi ha col·laborat en la direcció. Ha guanyat diversos premis: concurs Tot Dansa 2011 atorgat pel Mercat de les Flors, l'IMEB i l'Institut del Teatre, el primer premi 12 Certamen coreogràfic de Maspalomas (2007), segon premi Certamen coreogràfic de Madrid (2006) amb la seva peça Back, tercer premi Certamen coreogràfic de Salt (2006) amb la seva peça On Your Mark. I també ha estrenat deu peces de teatre i més de vint performances i instal·lacions, tant de creació pròpia com per a diverses companyies de Sud-amèrica i Europa.  

Projecte

Concebuda a partir d'una classe d’aeròbics, amb tots el seu tics i llocs comuns, en la qual participaran, i seran la guia, tres performers femenines professionals, un DJ i diversos intèrprets locals "infiltrats" no professionals d'edats variades. Aquesta peça serà participativa per al públic que en formarà part i s'aprendrà aquesta classe d’aeròbics, que es va convertint en una coreografia i que acaba sent una festa. És un final de festa on deixa d’importar el culte al cos i l'estar en forma, per donar total llibertat al nostre moviment. 

UPPER és un site-specific que planteja la necessitat o creença que el cos que practica esports diversos desitja veure's en forma, tonificat i estirat i sobretot sembla que necessita d'aquesta verticalitat de gimnàs per ser vist, exhibit i admirat. 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"