Estades temàtiques / PRO 365 / Olot

JOAN CHAVES

Del 24 de febrer de 2021 al 26 de febrer de 2021

JOAN CHAVES
Tècnic de Cultura
Argentona (Catalunya)

Biografia

Diplomat en Gestió i Administració Pública a la Universitat Pompeu Fabra. 

Postgrau en Direcció i Gestió d'Institucions, Empreses i Plataformes Culturals i  

Postgrau en Intervenció en el món del joves. Polítiques de Joventut. 

Membre de la comissió assessora d’espectacles de carrer, circ i familiars del Programa.cat (Generalitat de Catalunya) i de la Comissió Assessora del programa Anem al Teatre (Diputació de Barcelona). 

Tècnic de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Argentona. 

Coordinador del Festival Sense Portes d’Arts de Carrer. 

La residència Faberllull Olot ha estat una molt bona oportunitat i experiència per compartir, una vegada més i gràcies a Pro365/SISMO,  coneixements,  projectes i inquietuds al voltant de la creació i, més concretament, al voltant del moviment i les arts. 

L’espai, l’entorn, la ciutat d’Olot i diferents creadors i agents/actors culturals del territori ens han permès, durant tres dies, desconnectar de la rutina diària i centrar-nos i crear més complicitats i sinergies entres les diferents companyes i companys que hi hem pogut assistir.  Tot ha estat possible i fàcil gràcies a la bona organització del Faberllull. 
 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"