Estades temàtiques

MARGARIDA TROGUET I TAULL

Del 24 de febrer de 2021 al 26 de febrer de 2021

MARGARIDA TROGUET I TAULL
Gestora cultural
Lleida ( Catalunya)

Biografia

Comissària independent de l’àmbit de les arts en viu.

Desenvolupa continguts, curadories i acompanyaments al voltant del projecte artístic dels creadors i de les estructures escèniques.

Des de juliol 2019 és vicepresidenta del CoNCA, Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya.

Coordina el projecte PRO365/SISMO

 

L’estada a Faberllull en ha ofert temps i espai de qualitat, un temps i un espai que ens ha atansat artistes com Nyam Nyam, Llego Tarde, Toti Toronell i El Conde de Torrefiel, tots ells vinculats a la programació artística de la ciutat d’Olot. I també hem pogut treballar amb el Festival Artdanthé de Vanves així com conèixer les realitats de les polítiques públiques en l’àmbit escènic de França, Alemanya i el Regne Unit. L’exquisidesa, l’acolliment, l’acompanyament i tracte rebut des de Faberllull a Olot, així com dels delegats de l’IRL a França, el Regne Unit i Alemanya i dels responsables i caps de programes de l’IRL a Barcelona ens han permès desenvolupar i ampliar el dispositiu PRO365/SISMO com a programa d’acompanyament i de xarxa entre agents programadors, directors i artistes que, de ben segur, provocaran altres sinergies i projectes que han nascut en aquesta estada.  

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"