Estades temàtiques / PRO 365 / Olot

BLAI MARGINEDAS

Del 24 de febrer de 2021 al 26 de febrer de 2021

BLAI MARGINEDAS
Gestor cultural
Torelló ( Catalunya)

Biografia

Graduat en Art i Disseny ha desenvolupat la seva carrera professional entre la gestió cultural contemporània i popular, el disseny gràfic i el comissariat i la reflexió cultural. Ha coordinat el Festus, festival d'arts al Carrer i el Carnaval de Terra Endins de Torelló. També ha participat en projectes com El Relat d'una Exposició a Mataró Art Contemporani (MAC), Art i Educació a l'ACVic o al col·lectiu Morir de Frío. Escriu al magazine digital a El Temps de les Arts. 

Podríem considerar que l’estada a Faberllull Olot ha estat un petit luxe; disposar d’un espai de residència en un hotel. Un lloc per habitar i alhora poder treballar amb el ritme que et marca la zona volcànica de la Garrotxa. Gràcies a aquest entorn, la capacitat de concentració i atenció semblen equilibrar-se entre la pausa i la fluïdesa.  

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"