Estades temàtiques / PRO 365 / Olot

SALUT TARRUEL

Del 24 de febrer de 2021 al 26 de febrer de 2021

SALUT TARRUEL
Gestora cultural
Sabadell ( Catalunya)

Biografia

Diplomada en Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona. Des de 2005 treballa a l’Estruch com a cap de l’equipament realitzant tasques de gestió del centre: planificació de la cessió d’espais,  personal, manteniments, així com també relacions amb les entitats i companyies. Responsable de la coordinació de les residències de dansa i nous formats, de tota la gestió que se’n deriva de les companyies residents i porta també la programació de la temporada de dansa i teatre.

Aquests tres dies a Faberllull Olot han estat una alenada d’aire fresc després de tants mesos de confinament i de treball darrere les pantalles, una oportunitat per compartir experiències i treballar en equip amb persones que realitzem tasques similars des de diferents punts del territori català i que per sobre de tot estimem la nostra feina. Hem descobert petits centres de creació a la Garrotxa, espais personals adaptats i cuidats pels propis artistes, i oberts a acollir també projectes d’altri. Viure i conèixer en primera persona el treball de companyies com Conde de Torrefiel ha estat un privilegi, així com conèixer d’a prop el projecte del festival de Vanves i la tasca dels corresponsals de l’Institut Ramon Llull a França i Alemanya. Agraïda als que ho heu fet possible! 

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"