Estades individuals

MAURICIO SIERRA

Del 1 de març de 2021 al 8 de març de 2021

MAURICIO SIERRA
Actor, director i investigador de teatre
Barcelona (Catalunya)

Biografia

Graduat en Art Dramàtic per la Universidad Central de Bogotá (2017). Ha cursat el màster universitari d'Estudis Teatrals per l’Institut del Teatre de Barcelona (2020). Té experiència com a actor en teatre, televisió i cinema. Actualment treballa com a ajudant de direcció en l’espectacle familiar Els ocells ho fan; les balenes i les puces, també (Teatre Tantarantana 2021) i realitza pràctiques per a la producció Encara hi ha algú al bosc (TNC en coproducció amb Cultura i Conflicte 2021). Paral·lelament ha desenvolupat el seu treball d’investigació en processos pedagògics de curta i llarga duració, en els quals estudia sobre llenguatges escènics contemporanis i explora diferents estratègies per vincular persones, amb experiència prèvia i sense, en esdeveniments fora dels edificis convencionals destinats a les arts.

Projecte

En primer lloc, la fase del projecte que volem desenvolupar in situ a Olot està composta per accions en què busquem establir diàlegs heterogenis amb la població; convençuts que cal indagar en la diversitat de punts de vista per generar arxius de memòria, que resultaran així també heterogenis i fragmentats. Ens interessa conversar amb persones de diverses professions i edats que, des de les seves particularitats, s'han relacionat amb el festival Sismògraf.


En segon lloc, l'acció final a la qual volem arribar amb aquesta investigació és la realització de recorreguts auditius que succeiran dins de l'espai públic d'Olot. Amb aquestes locucions sonores els espectadors del festival, i sobretot la mateixa ciutadania d'Olot, evocaran el record del festival, la mateixa quotidianietat com a persones que recorren a peu Olot i el seu entorn. Per mitjà d'unes “audioguies”, aquelles memòries sensibles que enregistrem i que per tant sorgeixen de la mateixa ciutadania (el públic), tornaran als carrers d’Olot relacionades amb les experiències d'altres cossos que es faran presents a través de les seves veus. Busquem generar memòria i arxiu de la relació de festival i dels seus múltiples públics involucrats.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"