Estades individuals

ROLANDO E. VÁSQUEZ

Del 12 d'agost de 2021 al 30 d'agost de 2021

ROLANDO E. VÁSQUEZ
Investigador
Perú

Biografia

Rolando Edison Vásquez Fernández és llicenciat en Dret i nascut al Perú. Els seus interessos acadèmics estan marcats pels enfocaments interdisciplinaris; en aquest sentit, ha tractat d'explorar les connexions entre el dret i altres disciplines com la literatura, la història i l'antropologia. Ha publicat un parell de contes i ha participat com a panelista al Congrés Internacional "Els muts parlen". Homenatge a Julio Ramón Ribeyro.
Actualment, li interessen temes sobre memòria, història, pobles indígenes, justícia de transició i violacions massives dels drets humans.

Projecte

A la residència Faber treballaré en el meu projecte de tesi, que tracta d'examinar -des d'un enfocament descolonial i basat en les teories de la justícia històrica el sagnant període conegut com l'auge de l'extracció del cautxú, que va tenir lloc -principalment- a principis de segle XX  a la selva nord de Perú.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"