Estades temàtiques / HUMANITATS / Olot

ERGA NETZ

Del 12 de setembre de 2016 al 10 d'octubre de 2016

ERGA NETZ
Productora de televisió
Israel

Biografia

Erga Netz (1957) va començar la seva carrera professional com a productora de televisió. Després va dirigir documentals i durant els darrers 10 anys produeix teatre i esdeveniments. Aquest va ser el temps quan va començar a concentrar la seva carrera en l’escriptura, que vol que sigui la seva principal ocupació en els anys a venir.

Projecte

“Mrs. Gulliver’s Secrets” és una novel·la en quatre parts. És una novel·la erótica, satírica i histórica. Està escrita en primera persona i la protagonista és una dona que diu haver trobat els diaris de Mary Burton-Gulliver. En els seus diaris Mary escriu les històries que Gulliver no es va atrevir a publicar a “Els viatges de Gulliver” perquè haguessin estat considerats pornogràfics i li haurien costat la vida. “La senyora Gulliver i el secret de la mida” està acabat. A Faber faré l’edició final i ho prepararé per publicar-ho per Internet de manera setmanal. Hi haurà també il·lustracions.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"