Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES / Olot

MATTHIAS KÖPPE

Del 27 de febrer de 2017 al 10 de març de 2017

MATTHIAS KÖPPE
Matemàtic
Estats Units

Biografia

Matthias Köppe (1976) és un matemàtic alemany que ha treballat als Estats Units des de 2008, on imparteix classes a la Universitat de Califòrnia, Davis. La seva recerca gira l’entorn de l’optimització matemàtica i la matemàtica discreta computacional. És autor o coautor de 55 articles, un llibre de text, i diversos programaris matemàtics. Des 2015, ha estat autor o coautor de més de 50 contribucions a SageMath enfocades a l’optimització i la geometria polièdrica.

Projecte

Estic interessat en la construcció d’una interfície per al programari Polymake, és a dir, a facilitar l’accés dels programadors a les funcions de Polymake. També tinc previst treballar en la implementació de poliedres utilitzant una eina anomenada Normaliz. Finalment, m’agradaria dissenyar i implementar una solució per simplificar el procés de desenvolupar interfícies Python en altres llenguatges de programació (per exemple, C / C ++).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"