Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES / Olot

THIERRY MONTEIL

Del 27 de febrer de 2017 al 7 de març de 2017

THIERRY MONTEIL
Investigador en matemàtiques
França

Biografia

Thierry Monteil és un investigador del CNRS francès en les matemàtiques que treballa en un laboratori de ciències de la computació. Els seus interessos de recerca inclouen els sistemes dinàmics, mathematical billiards, geometria discreta, enrajolats, models de computació, un mostreig aleatori. Mentre que els seus primers interessos per SageMath estaven relacionats amb les matemàtiques, passa la major part del seu temps mantenint vius els servidors de Sage, mantenint viva la clau USB de Sage, construir binaris Sage i donant suport als que arriben.

Projecte

Durant la meva estada a Olot, m’agradaria estudiar la possibilitat de substituir els actuals processadors dorsals MILP de Sage per alguns, els corrents dominants per alleugerir el manteniment i col·laborar amb contracorrents, investigar les possibilitats per mostrejar uniformement aquests punts a Sage, discutir i mirar d’entendre la manera d’integrar els punts per organitzar-me amb els altres participants. Barvinok es va adonar que algunes alineacions podrien ser de gran ajuda per comprendre d’una manera més senzilla quan el polítop és gras, però no quedava clar com es podria treballar per fer polítops més encongits (per exemple, els inclosos en un hipercub d’alta dimensió), el progrés en algunes tasques específiques de Sage (embalatge, publicar tutorials temàtics…).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"