Estades temàtiques / MATEMÀTIQUES / Olot

VINCENT KLEIN

Del 3 de març de 2017 al 10 de març de 2017

VINCENT KLEIN
Informàtic
França

Biografia

Va néixer a França (1980). Treballa al Laboratoire Bordelais de Recerca en Informàtica (LaBRI, Universitat de Bordeus) des de 2015. Abans, havia passat 14 anys en empreses de TI com a arquitecte de programari, programador cap i director de diversos projectes per a grans grups com PSA, Mittal o France Telecom. Després, a la recerca de noves experiències i reptes científics, es va unir a la LaBRI per treballar en un projecte de 2 anys en algoritmes descentralitzats en les flotes d’entitats comunicants (drons, robots). Allà, es va reunir amb els líders locals del projecte OpenDreamKit Europea sobre el programari SageMath, que li van oferir de continuar en aquest emocionant projecte.

Projecte

L’estada a Olot és una gran oportunitat per conèixer i relacionar-me amb la comunitat SageMath en un entorn preciós i estimulant. Com a nouvingut al món SageMath, també ho veig com una oportunitat única per aconseguir un bon començament en aquest projecte des de dins.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"