Estades temàtiques / DANSA / Olot

CRISTINA FERNÁNDEZ

Del 4 d'abril de 2017 al 9 d'abril de 2017

CRISTINA FERNÁNDEZ
Professora de secundària
Catalunya

Biografia

Professora de secundària i estudiant del programa de doctorat en Didàctica de les Arts i Interdisciplinarietat de la Universitat de Girona. La seva recerca se centra en la didàctica de la literatura i actualment està explorant les possibilitats que ofereixen les connexions entre la poesia i el moviment. L’any 2016 va participar a la Conferència BIBAC de la Universitat de Cambridge, on va presentar l’article «Ballant paraules. Una experiència didàctica».

Projecte

Durant la meva estada a la Residència Faber, treballaré en el disseny de propostes didàctiques que incloguin la poesia i el moviment; aquestes esdevindran el nou material per als meus tallers de creació poètica. També dedicaré temps a la redacció de la part teòrica de la meva tesi.

Finalment, m’agradaria establir un diàleg amb el altres residents i plantejar-los un pregunta que està al centre de la meva recerca: pot ser el moviment un facilitador de la paraula?

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"