Estades temàtiques / NOU PERIODISME / Olot

YERAY S. IBORRA

Del 19 de maig de 2017 al 21 de maig de 2017

YERAY S. IBORRA
Periodista
Barcelona

Biografia

Ha explicat històries a Cafèambllet.com, ElCrític.cat, diari Ara o MondoSonoro. Ara es forma per seguir fent-ho al màster en Periodisme Literari, Comunicació i Humanitats de la UAB, pel qual prepara un reportatge narratiu sobre els venedors ambulants de Barcelona en col·laboració amb la Fundació Periodisme Plural. És membre del col·lectiu de periodisme narratiu i acció social SomAtents i, sobretot, dedica part del temps a fer societat i política municipal a Barcelona per a Catalunya Plural i Eldiario.es.

Projecte

Ara mateix estic acabant la fase d’escriptura d’un recull d’històries de vida dels veïns del barri Besòs de Barcelona que es publicarà en forma de memòria oral, en col·laboració amb el Districte de Sant Martí. És una feina compartida amb el periodista Oriol Soler.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"