Estades temàtiques / NOU PERIODISME / Olot

JOAN BERNÀ

Del 20 de maig de 2017 al 21 de maig de 2017

JOAN BERNÀ
Periodista i politòleg
Catalunya

Biografia

Treballa per a dues entitats del tercer sector en tasques de documentació i dinamització comunitària, i com a periodista col·labora amb el setmanari La Directa, ràdios locals i el col·lectiu periodístic SomAtents. En el terreny de la comunicació treballa en projectes que aposten per la transformació social, la divulgació cultural i la preservació de la memòria històrica.

Projecte

Ara mateix estic interessat a desenvolupar un pla de comunicació que m’han encarregat per divulgar una web entre entitats culturals de Barcelona, escriure un article sobre salut comunitària i, en el marc del projecte SomAtents, reimpulsar els apartats de la Wikipèdia que tenim sobre l’antiga presó de dones al Raval i valorar conjuntament continguts per al nou monogràfic i anuari previst.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"