Estades temàtiques / NOU PERIODISME / Olot

DAVID VIDAL

Del 17 de maig de 2017 al 21 de maig de 2017

DAVID VIDAL
Periodista i escriptor
Catalunya

Biografia

Periodista i escriptor, doctor en Comunicació, ha estat Premi de Narrativa de no Ficció de la Diputació de Lleida per La fulla a punt de caure (2007) i Premi d’Assaig del Consell de l’Audiovisual de Catalunya per El malson de Chandos (2003). Professor titular de periodisme cultural a la UAB, on dirigeix el doctorat de Comunicació i Cultura, col·labora com a analista al «Catalunya Migdia», de Catalunya Ràdio, i al diari Ara. Membre fundador del col·lectiu periodístic SomAtents, ha escrit desenes d’articles, llibres i capítols de llibres sobre periodisme, literatura i comunicació. Ha estat coordinador de la titulació de Periodisme, vicedegà de la Facultat de Comunicació de la UAB i adjunt a la direcció de l’Arts Santa Mònica. Amb SomAtents, va realitzar el 2015 el curt documental La roba estesa.

Projecte

A l’estada a la Faber treballarà en dos articles acadèmics sobre la postveritat i sobre les noves narratives digitals i els seus formats.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"