Estades temàtiques / NOU PERIODISME / Olot

GERARDO SANTOS

Del 17 de maig de 2017 al 21 de maig de 2017

GERARDO SANTOS
Periodista
Catalunya

Biografia

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha treballat la ràdio a ComRàdio i a Ràdio Sabadell, l’audiovisual amb la productora Cultural Dogs, ha narrat històries puntualment a eldiario.es i El Periódico de Catalunya i col·labora amb la revista Barcelona Metròpolis. Membre del col·lectiu d’acció periodística SomAtents des que es va fundar. Actualment n’és el coordinador i el responsable de continguts.

Projecte

A Faber treballarà en un extens reportatge sobre la història de la Presó Model de Barcelona i de les altres presons de la ciutat durant el segle XX per a la revista Barcelona Metròpolis. A banda d’això, actualment també s’encarrega de la coordinació dels diversos projectes que el col·lectiu SomAtents està desenvolupant.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"