Estades temàtiques / NOU PERIODISME / Olot

ESTEFANIA BEDMAR

Del 20 de maig de 2017 al 21 de maig de 2017

ESTEFANIA BEDMAR
Periodista i fotoperiodista
Catalunya

Biografia

Llicenciada en Periodisme i postgraduada en Fotoperiodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment compagina la seva feina de Fotoperiodista i coordinadora de continguts fotogràfics al col·lectiu d’acció periodística SomAtents amb la de Marketing Digital, SEO i Social Media a Travelclick. Ha treballat a mitjans com El País, Mondosonoro, Diari de Sant Cugat o Tot Sant Cugat. Actualment està especializant-se en la vessant de la fotografia documental i d’autor i en el desenvolupament de projectes personals.

Projecte

A la residència Faber treballaré amb els companys del col·lectiu d’acció periodística SomAtents pensant nous models de coordinació i producció de continguts, així com en noves formes d’organitzar la feina del col·lectiu. També em dedicaré a editar i pensar el projecte fotogràfic documental que estic duent a terme a l’escola de fotografia documental El Observatorio.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"