Estades temàtiques / NOU PERIODISME / Olot

DARIA GAVRILOVA

Del 18 de maig de 2017 al 22 de maig de 2017

DARIA GAVRILOVA
Periodista i estudiant
Rússia

Biografia

Periodista i estudianta de doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva recerca es basa en la llibertat d’expressió que els nous mitjans digitals pretenen aconseguir a la Rússia de Putin.

A Rússia treballa amb diversos mitjans, molts dels quals són en línea. Entre aquests hi ha Kommersant, una de les empreses més grans a Rússia, coneguda pels seus negocis i informes polítics. Afisha, una editorial que publica una varietat de mitjans dedicats a la vida a Moscou. Wonderzine, una revista en línia, dedicada als drets de les dones i el feminisme modern. Gavrilova també va participar en la creació d’un llibre, History of Russian Media 1989-2011, publicat el 2011 per l’editorial Afisha.

L’any 2012 es va traslladar a Espanya, on va obtener el master de Periodisme Audiovisual a la Universitat Complutense de Madrid. Ara viu a Barcelona i fa recerca sobre ciències socials.

Projecte

Actualment treballo fent recerca sobre les relacions de poder i els mitjans digitals en la Rússia de Putin: com l’oposició, el control del govern i la dictadura intervenen en l’àmbit digital. La meva tasca consisteix a observar la comunicació a Rússia des d’un punt de vista històric, polític i social, tenint en compte l’opinió pública i els moviments i la revolta socials. Vull centrar-me en els mitjans digitals perquè al segle XXI Internet ha esdevingut una gran font de notícies i, enguany, el principal camp de batalla polític.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"